Contact? info@verbeterjewebsite.nl

Een website van A tot Z

1

Inventariseren

We starten met een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar je wensen en behoeften. Deze wordt aangevuld door vanuit mijn ervaring en expertise de juiste vragen te stellen. Ook wordt er meegedacht en geef ik waar nodig advies. Zo komen we samen tot een relevante set aan functionaliteiten en content.
2

Design

We vertalen de wensen en doelen naar een ontwerp dat uitstekend werkt op elk type apparaat. Dat gebeurt uiteraard op basis van jouw huisstijl en de gestelde doelen en wensen. Over alle aspecten wordt nagedacht. Dit om ervoor te zorgen dat de website echt voor je gaat werken.
3

Ontwikkelen

Nadat de designs zijn goedgekeurd begint de ontwikkeling van de website. Hierbij wordt het ontwerp omgezet naar een makkelijk te beheren WordPress website. Met slimme technieken, software en een goede basisarchitectuur zetten wij een slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke website neer.
4

Opleveren

Nadat alle content verwerkt is testen we alle website functionaliteiten. Eventuele onverwachte issues lossen we op totdat de website snel en vlekkeloos werkt op elk type apparaat. De website is nu klaar voor livegang. Domeinnaam, webhosting en een eventuele verhuizing van je hosting wordt geregeld.
5

Support

Na livegang geven we u graag een WordPress-training aan zodat u zelf de website kan blijven vullen. Maar stel, je hebt vragen over jouw website. Waar moet je dan terecht? Verbeter je website biedt hier support voor. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar. Zo ben je verzekerd van goede ondersteuning voor jouw professionele website.
6

Blijvend verbeteren

Na oplevering moet de website zich gaan bewijzen. Werken aan online succes is een doorlopend proces. Op basis van de resultaten, veranderende bedrijfsdoelen of nieuwe technologie blijven we, in samenwerking met jou de strategie, producten en services aanscherpen. Zo wordt de website constant beter en worden de beste resultaten behaald.

Neem vandaag nog contact met ons op

Maak een afspraak, of stuur ons een bericht op ons e-mailadres als je liever zelf een mail wilt sturen.

door dit formulier te verzenden, accepteer ik het privacybeleid.