Home > Veelgestelde vragen

Website verbeteren

Websites


CMS staat voor: ‘Content Management Systeem’. Wat inhoudt dat u de content die op uw website staat up to date kunt houden. Een prettig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) is een vereiste om uw teksten, afbeeldingen en bestanden naar uw website te uploaden. Niets is zo irritant dan een website met verouderde informatie. Google houdt daar namelijk ook rekening mee in de website ranking.

Wij maken voornamelijk gebruik van het welbekende en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem genaamd ‘WordPress’. Wij leggen u bij oplevering van de verbeterde/nieuwe website uit hoe u dit systeem kunt gebruiken. Als u later nog vragen heeft m.b.t. het CMS dan kunt u die altijd telefonisch, per mail of via de WhatsApp stellen.

Mocht u uw website in een ander CMS ontwikkeld willen hebben, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

Een responsive website is een website die optimaal wordt weergegeven op iedere schermbreedte, van smartphone tot desktop. De layout van de website past zich dus automatisch aan. Dat zorgt mede voor een hogere ranking in de zoekmachines.

Ontwerp website verbeteren:

Voordat we beginnen met het verbeteren van uw website design voeren we een aantal gesprekken waarin wij u een aantal vragen zullen stellen met betrekking tot het design. Waarna we geïnventariseerd hebben wat uw wensen zijn kunnen wij aan de slag. Tijdens het verbeterproces zullen wij nog een aantal keer contact met u opnemen om terug te koppelen en om feedback te vragen, op deze manier is het verbeterproces altijd origineel, doordacht en het belangrijkste: volledig naar wens.

Ontwerp nieuwe website:

Tijdens de gesprekken die we voeren krijgen we een beeld van uw bedrijf/organisatie. Zo vragen wij onder andere welke websites u juist wel of niet mooi vindt. Welke ideeën u zelf voor ogen had qua ontwerp. Of u een bepaald kleurschema aan wilt houden etc. Al deze informatie is cruciaal om een ontwerp te maken die past bij uw wensen. Tijdens de ontwikkeling van het ontwerp zullen wij terugkoppelen en om feedback vragen, dit doen wij om het ontwerp nog beter af te stemmen en om op die manier een ontwerp te realiseren die doordacht en volledig naar wens is. We willen een website maken die aansluit bij het plaatje dat u in uw hoofd heeft. We zijn pas tevreden met het ontwerp als u dat bent!

De kosten van het verbeteren of het maken van een website zijn compleet afhankelijk van de wensen. Voor een prijsindicatie kunnen wij binnen no time een passende offerte opstellen. Zo heeft u keuze uit de “Verbetercheck offerte“, de “Verbeter offerte“, en de “Nieuwe website offerte“.

Een vaste tijdsindicatie van de duur van de ontwikkeling is afhankelijk van de grootte van de website en de eisen/functionaliteiten die de klant hieraan stelt.

Ook is het afhankelijk van het termijn waarop wij feedback en materiaal ontvangen van u als opdrachtgever tijdens het ontwikkeltraject. Hoe eerder de content is aangeleverd, des te eerder de site live kan. Wij raden u dan ook aan om al tijdens het ontwikkelingsproces teksten te (laten) schrijven en afbeeldingen te verzamelen en ordenen.

Een vaste tijdsindicatie van de duur van het verbeterproces van uw website is afhankelijk van de hoeveelheid verbeterpunten en eventuele eisen/functionaliteiten die klant hieraan stelt.

Er zijn geen vaste kosten bij/na de aankoop van het verbeteren van uw website of bij een compleet nieuwe website. Er zijn dus geen vaste licentie- of onderhoudskosten. Kortom, als u ons niet nodig heeft, dan maakt u verder geen extra kosten.

Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics. Dit is een analysepakket waarmee u bewegingen van bezoekers op uw website kunt volgen.

  • Bijvoorbeeld welke webpagina’s er worden bekeken en hoe vaak.
  • Waar de bezoekers vandaan komen; zoekmachine, Facebook, advertenties, links, email etc.
  • Welk besturingssysteem en apparaat er gebruikt wordt.
  • Het aantal pagina’s dat is weergegeven per bezoek.
  • Conversie: bijvoorbeeld een ingesteld doel in de vorm van een inschrijving voor een nieuwsbrief, of het invullen van een contactformulier.
  • Bouncepercentage: dat is het percentage van de bezoekers die uw website vanaf de eerste pagina meteen weer verlaat.

Op deze manier krijgt u inzicht in het gebruik van uw website. Met deze data en informatie kunt u vervolgens uw website blijvend verbeteren en afstemmen op uw bezoekers.

Na de bouw van een nieuwe website heeft u de optie om de website hosting via Verbeter je website te laten lopen. Wij regelen dan alle zaken omtrent website hosting. Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze pagina.

Als u er voor kiest om een nieuwe website te laten maken dan heeft u keuze uit een jaar lang gratis één .nl, .com, .eu, .net of .org domein.

Webhosting


Dit is afhankelijk van het aantal bezoekers, het aantal domeinen, het aantal e-mailadressen en de ruimte die uw websitebestanden, afbeeldingen en databases in beslag nemen. Als u geen idee heeft welke u moet kiezen dan kunt u ons altijd om advies vragen!

De kosten voor een domeinnaam per jaar verschilt per extensie (een extensie wil zeggen: .nl, .com, .eu, .net etc).
De prijzen welke Verbeter je website hanteert voor domeinnamen zijn als volgt:

  • Één .nl, .eu, of .be domein bedraagt €10,95 per jaar
  • Één .com domein bedraagt €19,95 per jaar

Wilt u de prijs weten van een overige domeinnaam extensie? Neem dan contact met ons op.

Ja, u kunt uw huidige domeinnaam blijven gebruiken. Wij verhuizen uw domeinnaam van uw huidige hostingprovider naar onze hostingomgeving.

Ja, u kunt altijd uw pakket aanpassen naar een groter of kleiner pakket. Neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier en wij regelen het voor u.

Ja, wij maken dagelijks een aantal backups van de gehele website en database. Het aantal backups dat per dag wordt gemaakt hangt af van het gekozen hostingpakket.

Ja die vrijheid heeft u, maar dat raden wij u niet aan als u optimaal gebruik wilt maken van onze service en kennis. Wij hebben namelijk ervaring met het werken in de omgeving van onze eigen host. Voor de website bouw en optimalisatie in WordPress heeft een andere hostingpartij geen gevolgen, maar de optimalisatie die daarbuiten valt kunnen wij niet garanderen.

Maandelijks verbeterpakket


De meeste websites zijn gemaakt met Open Source systemen, zoals WordPress, Drupal, Joomla of Magento. Voordeel daarvan is dat er een grote community is die modules ontwikkelen. Open Source betekent echter ook dat de kans op problemen met veiligheid toeneemt, omdat ook hackers de code kunnen bekijken.
Zodra bekend is dat er een lek is gevonden in een CMS of één van de plugins, wordt hiervoor zo snel mogelijk een upgrade voor uitgebracht, zodat het lek wordt gedicht. Om het risico op beveiligingslekken zoveel mogelijk te beperken is het essentieel om updates regelmatig te (laten) installeren.

Bovendien is updaten ook belangrijk voor de compatibility en snelheid van de website.

U kunt elke wijziging aanleveren in Word of PDF, met eventuele foto’s als losse bijlage(s) meegestuurd. Als de wijziging een verandering in functionaliteit betreft, dan dient u zo gedetailleerd mogelijk de nieuwe gewenste functionaliteit te beschrijven. Wij koppelen dan terug wat wij denken dat er nodig is en hoe het gerealiseerd zal worden, op deze manier ontstaan er geen misverstanden.

De verwerkingstijd van de gewenste wijziging hangt meestal af van de hoeveelheid tijd die daar voor nodig is. Doorgaans worden kleine wijzigingen op werkdagen (<1 uur) binnen 48 uur verwerkt. Is er meer tijd nodig voor een wijziging, dan plannen we die in overleg met u in.

Grafisch design


Ja, zeker weten! Wij verbeteren uw huidige grafisch(e) ontwerp(en) volledig naar wens! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Verbeter je website realiseren wij niet alleen logo’s, huisstijlen, posters, visitekaartjes, flyers, magazines, boeken, of brochures. Wij staan open voor alle andere vormen van grafisch ontwerp en denken hierin graag met u mee.

Ja, u bent volledig eigenaar van het grafisch ontwerp nadat het opgeleverd is.

Het is mogelijk om de creativiteit volledig aan ons over te laten, maar u mag uiteraard ook met uw eigen ideeën komen. Als u een eigen idee heeft dan horen wij dit graag.