Home > Diensten > Maandelijks verbeterpakket

Maandelijks verbeterpakket

Website onderhoud

Maandelijkse verbetering: altijd up-to-date!

Website onderhoud is erg belangrijk om uw website actueel te houden. Het internet staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van uw website op een goede manier worden uitgevoerd. Op deze manier heeft u altijd een snelle, schone en veilige website en zijn alle onderdelen up-to-date.

Pagina wijzigingen

Technisch onderhoud

Updates

Onderhoud aan uw website


Het onderhoud van uw website is met het verbeterpakket onze verantwoordelijkheid. Naast het updaten maken we ook dagelijkse backups van de database en gehele website. Voor extra beveiliging controleren wij uw website continu op het gebruik van zwakke wachtwoorden, plugins en achterstallige updates. Door gecontroleerd updates uit te voeren houden wij uw website – maar ook gebruikersdata en de bezoekersinformatie – altijd veilig. Verder beschermen we uw website tegen aanvallen, inbraakpogingen en malware. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw website optimaal beveiligd én up-to-date is.

Updates

Updaten van de programmatuur en technieken.

Veiligheid

Volledige beveiliging voor uw website én bezoekers.

Toezicht

Constant in de gaten houden van uw website.

Back-ups

Wij maken dagelijks een backup van uw website.

Optimalisatie

Paginaoptimalisatie voor nog snellere laadtijden.

Ondersteuning

Wij staan altijd klaar voor uw technische vraagstukken.

Onze werkwijze


Wijziging?

Heeft u een gewenste wijziging? Geef het aan ons door ons te bellen, een mailtje of een simpel Whatsapp bericht te sturen

Aan de slag

Zodra wij uw gewenste wijziging hebben ontvangen gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag, het is binnen 24-48 uur uitgevoerd

Uitgevoerd

Zodra de wijziging is doorgevoerd stellen wij u daarvan op de hoogte. Wij documenteren wat er is gebeurt en hoelang het heeft geduurd.

Factuur

Aan het einde van de maand ontvangt u een rapport van de werkzaamheden met de factuur voor die desbetreffende maand.

Wij bieden het ideale onderhoudsplan voor uw website