Home > Diensten

Onze diensten

Welke diensten bieden we aan?


Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verbeteren van websites. Denk hierbij aan het responsive maken van uw website, of een geheel nieuw en verfrissend design. Natuurlijk is er ook de optie om een volledig nieuwe website te laten maken. Daarnaast verzorgen wij webhosting, maandelijkse verbetering aan uw website (website onderhoud) en grafische vormgeving voor de visuele identiteit van uw onderneming.

Website verbeteren?

Uw website laten verbeteren is een must als deze achterloopt op bijvoorbeeld design, vindbaarheid, snelheid, of gebruikerservaring. Met deze verbeterdienst blazen wij weer nieuw leven in uw website, en kunt u weer écht tevreden zijn over uw website!

Meer weten

Een nieuwe website?

Wij maken professionele websites die er strak uit zien, goed werken op zowel mobiel, tablet & pc, geoptimaliseerd zijn voor snelheid en zoekmachine geoptimaliseerd zijn voor betere vindbaarheid in Google. Wij realiseren de volledige website in nauw overleg met u.

Meer weten

Hosting en onderhoud?

Wij kunnen snelle webhosting aanbieden door het gebruik van SSD opslag, wat resulteert in een snel draaiende website. In combinatie met onderhoud aan uw website bent u verzekerd van een snelle, up-to-date en veilige website.

Meer weten

Maandelijkse verbetering aan uw website?

Met het maandelijkse verbeterpakket van Verbeter je website houdt u uw website actueel, veilig en stabiel. Het internet staat nooit stil en daarom moet het onderhouden van uw website op een goede manier worden uitgevoerd.

Meer weten

Grafisch design voor uw onderneming?

Grafisch design wordt steeds belangrijker naarmate bedrijven en consumenten internet gaan gebruiken voor snelle en eenvoudige service. Uw huisstijl is dé (visuele) identiteit en herkenbaarheid van uw onderneming.

Meer weten

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen voor het verbeteren van uw website of heeft u een algemene werkzaamheid omtrent website's, webhosting, het maandelijkse verbeterpakket of grafisch design? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten

Laten we kennismaken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over ons of over onze diensten?